Odamız ile Çerkezköy, Saray Esnaf Sanatkarlar ve Çerkezköy Ziraat Odası Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

1 Ağustos 2024

Protokol Kapsamında; 4 – 6 Eylül Tarihleri Arasında Odamız Tarafından Düzenlenecek olan 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızda, Esnaf ve Ziraat Odası Üyelerine Stant Ücretleri 15 Bin TL Olacak.

Oda Meclis Salonunda düzenlenen programa Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kahraman katıldı.

ESNAF TÜCCAR SANAYİCİ BİRLİKTE KAZANCAK

Programda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu sene 8’incisi düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın bölgeye kattığı değere vurgu yaparak, “Fuarımız her geçen yıl bir öncekinden daha verimli bir hal alarak ilerliyor. Bu sene de bölgemizdeki katılımcılarımızın yanı sıra yurtdışından da birçok ziyaretçimiz olacak. Yabancı yatırımcıların da yer alacağı fuarımızda bölgemizin esnaf ve tüccarlarının da bizlerle olmasını istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi: Esnaf, tüccar sanayici birlikte kazanacak. İş birliği protokolümüz ile hem katılımcılarımızın hem de ziyaretçilerimizin networklerinin genişleyeceğine ve daha fazla ticari anlaşmalara imza atacağına inanıyoruz. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimizle her platformda birbirimize destek olmamız ve bölgemizin gelişimi adına iş birliği içerisinde adımlar atmamız hem bölgemize hem de üyelerimize artı değer sağlayacaktır.” Dedi

İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİLER

Başkan Ahmet Çetin’in ardından söz alan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, bölgeye değer katarak, ticaretin buluşma noktası haline geldi. Üyelerimiz ile birlikte fuarda yer almaktan mutluluk duyacağız. İş birliği içerisinde adımlar attıkça bölgemiz ve üyelerimizin gelişimi ve büyümesi devam edecektir.” dedi.

7. Çerkezköy Endüstriyel Fuarında kurum olarak yer aldıklarını ifade eden Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, “8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarında üyelerimizin de avantajlı şekilde yer alacak olması önemli. Geçtiğimiz sene önemli kazanımlar elde etmiştik. Bu sene üyelerimizin de kendilerine yeni iş imkanları sağlayabilecekleri bağlantılar kuracaklarına inanıyorum.” dedi.

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çolak, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, bölgeye değer kattığı gibi üyelerimizin de gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. 8’incisi gerçekleşecek fuarda bölge esnafımızın daha uygun koşullarda yer alabilecek olması da ayrıca önemli bu adımı atan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

çerkezköy tso

İMZALAR ATILDI

Konuşmaların ardından Çerkezköy, Saray Esnaf Sanatkarlar ve Saray Ziraat Odası üyelerinin indirimli olarak faydalanacağı protokol imza altına alındı. Çerkezköy Endüstriyel Fuarında katılımcı olarak yer almak isteyenlerin  0 282 726 88 88 Dahili 1600ü tuşlaması ya da veysel.donmez@cerkezkoytso.org adresine mail atmaları yeterli olacaktır.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

İmzalanan protokolün ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde girişimlerine başlanan bölgemize bir coğrafi işaretli ürün kazandırılması konusundaki düşüncelerini aktaran Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerine özgü ürünlerin araştırmalarının yapıldığını, bu ürün veya ürünlere coğrafi işaret alınmasının bölgenin tanıtımında önemli rol oynayacağını belirtti. Başkan Ahmet Çetin, bu kapsamda Poy ve Kızılcık’ı örnek olarak gösterdi.