Model Fabrika ve Mesleki Eğitim Merkezi Toplantısı

18 Temmuz 2024

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk Başkanlığında Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda Düzenlenen Model Fabrika Toplantısına Katılım Sağladı.

Toplantıda, Odamızın da Destekleri ile Kurulacak Olan ve Bölgemize Katma Değer Sağlayacak Model Fabrika ve Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgili Gelişmeler Değerlendirildi.

Toplantıya Ayrıca Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Velimeşe OSB Yönetim Kurulu Üyesi Nüvit Kırçuval, Velimeşe OSB Bölge Müdürü Emre Güney, Milli Emlak Müdürü Yardımcısı Onur Işık katıldı.