ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

2 Temmuz 2024

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından düzenlenen Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF) 2024, 4 Eylül’de 8’inci kez kapılarını açacak. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Üretim üssü bölgemizin merakla beklenen fuarı Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 4 Eylül’de kapılarını açıyor. Endüstriyel Fuar sadece iş dünyasının geleceğini şekillendiren bir etkinlik değil, aynı zamanda sizin de katılımınızla daha büyük başarılara imza atacağımız bir platformdur. Sizi heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğini taşıyan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 4 Eylül’de yeniden kapılarını açıyor. Bölgede ticaretin kalbinin attığı nokta haline gelen fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgemize kazandırdığı önemli girişimlerin başında gelen Çerkezköy Endüstriyel Fuarın’nın başvurularının başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Üretim üssü bölgemizin merakla beklenen fuarı Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 4 Eylül’de kapılarını açıyor. Her sene daha da gelişen ve büyüyen bölgemizde Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız da yenilikleriyle, yeni katılımcılarıyla; teknolojiden makineye, kozmetikten beyaz eşyaya, savunma sanayiinden plastik sektörüne birçok farklı sektörü bünyesinde barındıracak. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımıza uluslararası yatırımcılar da ziyaretçi olarak katılacak. Bölgemizde KOBİ’lerimiz ile bölgemizin öncü firmalarını buluşturarak ticaretlerini geliştirmelerine yönelik adımlarla başlayan fuarımız, dünyanın çeşitli ülkelerinde de bilinmektedir.” dedi.

“BÖLGEMİZİN EN ÖNEMLİ KURULUŞLARI FUARIMIZDA YERİNİ ALACAK”

Uluslararası yatırımcıların da fuarı ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Ahmet Çetin, “Uluslararası yatırımcıların da ziyaret noktası olan fuarımız ticaretin kalbinin attığı üs haline gelmiştir. Bildiğiniz üzere ÇEF, ülkemizin altın boynuzu olan Trakya’mızın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliği taşıyor. Her geçen yıl daha da geniş kitlelere hitap eden, katılımcı ve ziyaretçilerine en iyi imkanı, iş anlaşmalarını yakalama fırsatı sunan fuarımız, bu sene çok daha heyecanlı geçecek. Bölgemizin en önemli kuruluşları fuarımızda yerini alacak.  Yeni teknolojik gelişmeleri keşfetmek, endüstrideki son trendleri yakalamak ve benzersiz iş fırsatlarına erişim sağlamak için fuarımız hazır olacak” ifadelerini kullandı.

“SİZİ HEYECANLA BEKLİYORUZ”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Çetin, “İş dünyasının önde gelen profesyonelleriyle aynı çatı altında buluşacak, projelerinizi tanıtacak ve yeni pazarlara açılmak için fırsatları değerlendirebileceksiniz. İş dünyasının nabzını tutan bu fuarda yer almak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlantılarınızı genişletmek için fuarımıza katılımlarınızı bekliyoruz. Unutmayın, Endüstriyel Fuar sadece iş dünyasının geleceğini şekillendiren bir etkinlik değil, aynı zamanda sizin de katılımınızla daha büyük başarılara imza atacağımız bir platformdur. Sizi heyecanla bekliyoruz.” dedi.

“FUARIMIZDA YER ALMAK İÇİN ODAMIZLA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ”

Fuar ile ilgili verilere değinen Başkan Çetin, “Sizlere biraz da ÇEF 2023’ün verilerinden bahsetmek istiyorum. Fuarda yer alan katılımcılarımızın yüzde 100’ü en az 1; yüzde 81’i ise 1’den fazla ikili iş görüşmesi gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda katılımcılarımızın yüzde 72’si yeni iş bağlantıları elde etti. Katılımcılarının yüzde 93’ü fuarımızda yeniden yer alabileceğini ifade etti. Bölgemizin gözdesi, ticaretin merkezi 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızda yer almak için Odamızla iletişime geçebilirsiniz.” İfadelerini kullandı.