WordPress’in Detayları Anlatıldı

1 Haziran 2024

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimlerini düzenleyen Odamız, Wordpress eğitimini gerçekleştirdi.

Firmaların markalaşma adına atılmış en büyük adımlarından ve  aynı zamanda da milyonlarca kullanıcıya ulaşarak markasının bilinirliğini arttırmasının en kolay ve ekonomik yolu olan web siteleri hakkında birçok önemli bilgi üyelerimize aktarıldı.

Eğitmen Ömer Cengiz, WordPress kurulumu, kurulum aşamasında yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler verdi. Cengiz aynı zamanda WordPress panel yönetimi ve optimizasyon seçeneklerinin kullanış şekli ve doğru kullanımını anlatarak katılımcı üyelerimizi bilgilendirdi.

SORU CEVAP BÖLÜMÜNE GEÇİLDİ

Eğitimde konu başlıklarının anlatılmasının ardından katılımcılar merak ettiği soruları yöneltti. Düzenlenen soru cevap bölümünün ardından eğitim sona erdi.

META BUSİNESS EĞİTİMİ VERİLECEK

Güncel gelişmeleri yakından takip eden Odamız, üyelerimizin sosyal medya üzerinden firmalarının daha doğru tanıtabilmeleri adına Meta Business Eğitimi düzenleyecek. Eğitimde; Meta Business Manager Panelini Giriş, Panel Kurulumuna Giriş, Hedef Kitleler, Kampanyalar ve Doğru Reklam Nasıl Hazırlanır gibi birçok önemli konuda bilgiler verilecek. Eğitimimiz 05.06.2024 Çarşamba günü, 1. Kat Eğitim Salonunda düzenlenecektir. Katılım için: https://www.cerkezkoytso.org.tr/egitim/basvuru.html?bid=50

 wordpress, eğitim, çerkezköy tso, çtso