Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

30 Mayıs 2024

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın mayıs ayı meclis toplantısı meclis başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.

Meclis, yoklama açılış saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikin maddesinde yer alan Nisa 2024 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası oy birliği ile gerçekleştirildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Meclis Üyesi Murat Turut hakkında yürütülen disiplin soruşturmasında Disiplin Kurulu tarafından teklif edilen ceza görüşüldü. Uyarı cezası oy çokluğu ile kabul edildi.

ODA FAALİYETLERİ ANLATILDI

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Oda Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar Nisan ayı faaliyetlerinden oluşan sunumu meclis üyelerine aktardı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gerçekleşen dilek ve temenniler bölümü sonrasında meclis sona erdi.