“İşimiz Temiz Projesi”

29 Mayıs 2024
Sayın Üyemiz,

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET’in iş birliğinde hayata geçirilen “İşimiz Temiz Projesi” Türkiye geneli hijyen eğitimleri başvuruları başlatılmıştır.

Projenin amacı, hijyen konusunda belirli normlar getirerek işletmelerin güvenilirliğine katkıda bulunmak ve işletme ile birlikte çalışanlarının kapasitelerinin geliştirilmesini sağlamaktır.

Proje kapsamında, yiyecek içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerindeki işletmelerin sahipleri ve/veya çalışanlarına temizlik ve hijyen konularında MEB onaylı ücretsiz eğitimler verilmektedir. Söz konusu sektörlerin yanı sıra üretim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm işletmelere açık olan bu eğitimlerden 16 yaşını tamamlamış her birey faydalanabilmektedir.

Projeye Özel Avantajlar;

1. Ücretsiz Hijyen Eğitimi