Çerkezköy TSO İle İhracat, Tüm Hızıyla Devam Ediyor

28 Mayıs 2024

Çerkezköy TSO İle İhracat, Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Odamızın İhracat Destek Programı İle Üyelerimiz, İhracat Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor. İhracata Açılan Kapı: Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası Programına Dahil Olan NTC Endüstriyel Reklamcılık İlk İhracatını Gerçekleştirdi.

NTC Endüstriyel Reklamcılık Kurucu Ortağı Gülnur Kocaçınar, Programda Yer Alarak İlk İhracatlarını Gerçekleştirdiklerini İfade Ederek Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin Başta Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Teşekkürlerini İletti.

MISIR’A İHRACAT

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ihracat  projesi kapsamında ilk ihracatını gerçekleştiren firmalar arasına bir yenisi daha eklendi. NTC Endüstriyel Reklamcılık, Oda ile gerçekleştirdiği girişimler neticesinde ilk ihracatını Mısır’a gerçekleştirdi.

SÜRECİ ANLATTI

NTC Endüstriyel Reklamcılık Kurucu Ortağı Gülnur Kocaçınar, ihracat süreci hakkında bilgiler verdi. Kocaçınar, “1995 yılından beri Çerkezköy ve Trakya Bölgesinde kurumsal firmalara hizmet veriyoruz. Yüksek teknoloji üretim parkurumuz ile bizlere gelen tüm ihtiyaçları kısa süre içerisinde temin edebiliyoruz. Bölgemizde kendimizi kanıtladıktan sonra rotamızı ihracata çevirdik. Bu noktada Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ihracat birimi ile tanıştık. Kendilerine firmamızdan üretim kapasitemizden, faaliyet alanlarımızdan bahsettik. Birlikte bir yol haritası oluşturduk. İhracat yapabileceğimiz alanları ve ülkeleri belirledik. İş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz adımlardan sonra gerçekleştirdiğimiz girişimler ile ilk ihracatımızı gerçekleştirdik.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Açıklamalarını sürdüren Gülnur Kocaçınar, ihracat sürecinde kendilerine destek olan Oda personeline ve ihracat programını hayata geçiren Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e teşekkürlerini iletti.


ntc,çtso,çerkezköy tso, ihracat, gülnur kocacınar