Bau 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı

1 Ekim 2014

Sayın Üyemiz;

Bau 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı Almanya Münih’te, 19-24 Ocak 2015 tarihlerinde Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Her yıl ortalama 2000 firmayı ağırlayan ve 230.000'e yakın profesyonel ziyaretçi sayısına ulaşan Avrupa'nın en prestijli Yapı ve İnşaat Fuarı olan Bau 2015’e İstanbul Ticaret Odası tarafından, doğal taş, yapay taş, dış mekan düzenlemesi, seramik, iç mekan malzemeleri ve ürünleri konularında lider firmaların yer aldığı A4 salonunda fuara katılım gerçekleştirilecektir.

Bau 2015 fuarı için katılım bedelinin 550 Euro/ m2 olarak belirlendiği, fuara minimum 9 m2 ile katılım sağlanabileceği, belirtilen bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir. %50 devlet desteği kapsamında ve teşvik takip işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği fuara ilişkin detaylı bilgiye BAU 2015 ekinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.