Enerji Yöneticisi Eğitimi

7 Kasım 2023
Sayın Üyemiz,

Trakya Bölgesi’nin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak hedefiyle Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Projesi” dahilinde, 27.10.2011 tarihli ve 28097 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına Dair Yönetmeliğin 12. maddesi kapsamında eğitim ve sertifikalandırma faaliyetlerine ilişkin usul ve esasları gereğince “Enerji Yöneticisi Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitim, 18 Aralık-29 Aralık (10 iş günü) 2023 tarihlerinde Kocaeli Makine Mühendisleri Odası’nda verilecek olup, eğitim süresince katılımcıların ulaşım ve konaklaması Trakya Verimlilik Platformu tarafından karşılanacaktır. Katılımcı profilinde, Mühendislik ve Mimarlık alanında veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Makine, Elektrik, Mekatronik veya Elektrik-Elektronik bölümlerinde lisans düzeyinde eğitim almış olması şartı bulunmaktadır.

Trakya Verimlilik Platformu’nun bir üyesi olarak, eğitimin üyelerinize web sitenizden, sosyal medya hesaplarınızdan ve elektronik posta yoluyla duyurulması hususunda desteklerinizi rica ediyoruz.

Enerji Yöneticisi Eğitimi’ne ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası