Hakan Gel´e Veda Yemeği Düzenlendi

2 Haziran 2023

Odamızda 10 sene boyunca Genel Sekreterlik Görevinde bulunan Hakan Gel’e veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Odamızın bir önceki ve mevcut yönetimi katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, programda yaptığı konuşmada, “Hakan beyi, Oda serüveninden önce de tanıdığım için işinde ne kadar titiz ve özenli biri olduğunu biliyorum. Aslen İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak birçok öğrenci de yetiştirdi. Yetiştirdiği kişiler şu anda yine bölgemizin önde gelen firmalarında görev alıyorlar.  10 sene boyunca Odamızda da başarılı bir şekilde Genel Sekreterlik görevini yürüttü. Geçmiş dönemde gösterdiği hizmetlerden ve yönetimimiz döneminde sağladığı desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Odamızın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Sayın Gel ile ilgili düşüncelerini aktararak, çalışma sürecindeki Odamıza kattığı hizmetlerden övgüyle bahsetti. Kozuva, aynı zamanda yeni Yönetim Kurulumuzun da Oda adına birçok başarılı işe imza atacağına inandığını ifade etti.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Gerçekleşen konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin ve önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından Hakan Gel’e plaket takdim edildi. Odada çalışmanın kendisi adına mutluluk olduğunu ifade eden Hakan Gel, 10 sene boyunca yürüttüğü çalışmalarda kendisine destek olan hem önceki yönetime hem de mevcut yönetimimize teşekkürlerini iletti.

SEÇKİN BAYRAKTAR VEKALET EDECEK

Hakan Gel’in ayrılışının ardından yine Odamızın emektarlarından, Genel Sekreter Yardımcımız Seçkin Bayraktar, Genel Sekreterlik görevine vekalet edecek.

ctso, personel, çerkezkoytso
ctso, personel, çerkezkoytso