Trendyol´un Merkezine Ziyaret

1 Haziran 2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, üyelerimizin E – Ticarete giriş yapması adına çeşitli çalışmalar yürütülmesi yönündeki görüşlerini belirtti.

“ELİMİZDEN GELENİ DEĞİL; NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

25 Mayıs 2023 tarihinde Trendyol ve Odamız işbirliği ile Konferans Salonumuzda gerçekleşen E – Ticaret semineri, üyelerimiz tarafından ilgi ile karşılanmıştı. Ankara ziyaretleri kapsamında Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar ile bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, seminer sonrası olumlu geri dönüşler olduğunu ifade ederek, “Üretimin üssü olan bölgemizde üyelerimizin ticaret hacimlerinin artmasını istiyorum. Günümüzde E – Ticaret çoğu işletmenin tercih ettiği bir yöntem. Üreten işletmelerin ise kar marjı bu alanda daha fazla. Dönüşümü daha hızlı. Ülkemizin en önemli üretim üslerinden biri olan bölgemizde de E – Ticaret’i alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bu konuda üyelerimiz adına, iş birliği içerisinde projeler yürütmenin faydası olacaktır. Geçtiğimiz hafta Odamızda gerçekleştirilen seminer sonrası üyelerimizde aldığımız geri dönüşler de oldukça tatmin ediciydi. Bizlerde bu birlikteliğin daha verimli bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Üyelerimizin günümüz gerçekliklerini tam anlamıyla yakalaması, ticaretlerini geliştirmeleri bizim için çok önemli. Bunun için de elimizden geleni değil; ne gerekiyorsa onu yapacağız. Trendyol’un yeni girişimi olan E – İhracat kısmının da üyelerimiz adına oldukça faydalı olacağı düşüncesindeyim. E – Ticaret ve ihracat konularında atacağımız adımlarla üyelerimize daha fazla temas etmek istiyoruz. Kesin sonuca gidecek adımları atmak hepimiz için daha faydalı olacaktır. Bu kapsamda B2B görüşmeleri gibi çeşitli organizasyon ve girişim projesini hayata geçirmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

SADECE ALMANYA’DA 2 MİLYONA YAKIN İNSAN TRENDYOL UYGULAMASINI KULLANIYOR

Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üretici firma sayısının fazla olması nedeniyle bölgemizdeki potansiyelin E – Ticaret ve ihracat açısından oldukça verimli olduğunu ifade etti. Acar, E – İhracat’ta Azerbaycan, Almanya gibi pazarlara girişlerin yapıldığını ifade ederek sadece Almanya’da 2 milyona yakın insanın Trendyol uygulamasını kullandığını belirtti.