Yeni Nesil İhracat Destekleri

26 Mayıs 2023

Sayın Üyemiz,

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da, Odamız konferans salonunda düzenlenecek olan Yeni Nesil İhracat Destekleri seminerine davetlisiniz.

Seminere ait detaylar aşağıda tabloda verilmiştir.

Başvuru için asude.celen@cerkezkoytso.org.tr adresine katılımcı sayısı belirtmeniz yeterlidir.

EĞİTİM/SEMİNER İÇERİK BİLGİLERİ

Seminer Adı

Yeni Nesil İhracat Destekleri

Konuşmacılar

Doç. Dr. Nihat Kamil ANIL/Kırklareli Üniversitesi-Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı

Seminer Tarihi

31.05.2023

Seminer Saati

Seminer Yeri

ÇTSO Konferans Salonu

Seminer Amacı

Güncellenen İhracat Destekleri Hakkında Özet Bilgilendirme (Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar)

Seminer İçeriği

İşletmelerin gerek ihracata hazırlanması gerekse ihracat yapan firmaların ihracatlarını sürdürülebilir hale getirilmesi, yeni pazarlara açılması ve markalaşması amaçlarına yönelik dağınık mevzuatlara yayılan ihracat destekleri 2022 yılı itibariyle bir araya getirilmiş, revize edilmiş, güncellenmiş ve yeni destekler eklenerek ihracatçılarımıza yarar sağlamak için yürürlüğe sokulmuştur.

Seminerimiz, şirketlere ve işbirliği kuruluşlarına yönelik düzenlenen ihracat teşviklerinin şirketlere olan bölümünü ile ilgilidir. Bu bağlamda 2 adedi yeni yürürlüğe giren olmak üzere 16 destek hakkında bilgilendirme sunumu yapılacaktır.

Hedef Kitle

Sürekli/düzenli olarak ihracat yapan firma yöneticileri

Ara sıra ihracat yapan firma yöneticileri

İhracat yapmak isteyen firma yöneticileri