E – Ticaret’in Detayları Trendyol Tarafından Anlatıldı

25 Mayıs 2023

Üyelerimizin faydalanacağı eğitimlerini sürdüren Odamız, ülkemizin en büyük E – Ticaret platformlarından biri olan Trendyol’u üyelerimiz ile buluşturdu.

Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil, Odamız Konferans Salonu’nda üyelerimiz ile bir araya geldi. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, “Gelişen ve değişen dünyada ticaret erbabı üyelerimizin bu değişim ve gelişime ayak uydurmalarını istiyoruz. Günümüzde en çok tercih edilen alışveriş yöntemlerinden bir tanesi artık E – Ticaret oldu. Bizler de bu konuda üyelerimizi bilgilendirmek, ticaretlerine ve gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Çünkü; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamayız. Kıymetli üyelerimizin ticaretlerini geliştirmeleri adına girişimlerimiz, eğitimlerimiz, seminer ve etkinliklerimiz devam edecek. “ şeklinde konuştu.

“SATICI VE TÜKETİCİYE DEĞER VERİYORUZ”

Sayın Çokaygil, gerçekleştirdiği seminerde Trendyol’un hacmi ve yatırımlarında, yatırımcılarına sağladığı desteklerden bahsederek katılımcılarımızı bilgilendirdi. E – Ticaretin aşamalarını aktaran Çokaygil, “Trendyol olarak satıcı ve tüketiciye değer veriyoruz. Gelişen teknoloji ile ürünlerin satışına kolaylık sağlayacak imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Trendyol üzerinden de sistem tarafından yönlendiriliyor. Bu yönlendirmeler tamamen satıcının kendini ve ürününü geliştirmesine yönelik gerçekleşiyor. Dolayısıyla satıcının kendini ve ürününü geliştirmesi alıcının da daha kaliteli ve güvenilir ürüne sahip olmasını sağlıyor.” ifadelerini kullandı. Çokaygil, ayrıca Trendyol’un Avrupa pazarındaki yeri ve oradaki yatırımlarından bahsederek e – ticarette dikkat edilmesi gereken unsurlar, sosyal medyada kullanım şekilleri ve yönelimlere yönelik detayları da katılımcılarımız ile paylaştı

Seminer sonunda katılımcı üyelerimiz merak ettikleri soruları Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil’e bire bir sorma imkanı da buldu.

trendyol, e - ticaret, eticaret, ahmet çetin, çtso