Başkanımız Ahmet Çetin, “K belgeleri Odamızdan alınabilecek”

21 Mart 2023

Odamız Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkanımız Ahmet Çetin, dilek ve temenniler bölümünde gerçekleştirdiği konuşmasında bir müjdeyi de meclis üyeleri ile paylaştı. Başkanımız Çetin, gerçekleştirilen girişimler sonrası K Belgelerinin artık Odamız tarafından da verileceğini ifade etti.

Çerkezköy TSO Mart ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Yardımcımız Nazan Çoban Başkanlığında gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in de katılım sağladığı toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Şubat/2023 ayı gelir, gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşülerek oy birliği ile  kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan  Ramazan pidesi azami fiyat talebi görüşüldü. Ramazan pidesinin 300 gr 10 TL, 450 gr 15 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.

2022 FAALİYET RAPORU SUNULDU

Gündemin 4. Maddesinde yer alan simit, açma, poğaça azami fiyat talebinin görüşülmesinin ardından 90 gr simit, açma, poğaça azami fiyatının 6 TL olmasına oy çokluğu ile karar verildi. Gündemin 5. Maddesinde yer alan 2022 yılı faaliyet raporunun sunumu gerçekleşti.

çtso, meclis, ahmet çetin, başkan, k belgesi

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER SUNULDU

Bölgemizde olası bir depremle ilgili afet yönetimi, acil durum yönetimi hususları hakkında 15 Meslek Komitesi’nde alınan görüşler paylaşıldı. Meslek Komitelerimizde gelen öneriler doğrultusunda özellikle zemin etütü, teknik konulara dikkat, kaliteli malzeme seçimi, denetim süreçlerine uygunluk, denetim personellerinin görev tanımlarına uygun hareket etmesi gibi konuların üzerinde duruldu.

DİJİTAL TAKOGRAF VE ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, “Bu ayki faaliyetlerimiz içerisinde bölgemizde özellikle 5. Meslek komitesini ilgilendiren K Belgesi, İllerden alınıyordu. Yapılan girişimler sonucunda K Belgesi artık Odamızdan da verilmeye başlanacak. İkinci bir konu ise dijital takograf, bunun da Odamız tarafından verilmesi için girişimlerimiz sürüyor. TÜVTÜRK Muayene İstasyonu için girişimlerimiz devam ediyor. Tedarikçi günleri için ise çalışmalarımızı daha da detaylandırmak adına bayram sonrasına aktaracağız.” dedi.

ÇEF EYLÜL’DE GERÇEKLEŞECEK

Bölgenin ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğini taşıyan ve merakla beklenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili de bilgiler veren Başkanımız Çetin, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızı Eylül ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Daha geniş katılımlı olması adına OSB’lerimizi de işin içerisine dahil edeceğiz. Bu konu ile ilgili de ilerleyen süreçte detayları paylaşacağız”. İfadelerini kullandı.  

Dilek ve temenniler bölümünün ardından meclis sona erdi.