ISO 31000 Risk Yönetimi Temel Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi

10 Şubat 2023

Sayın Üyemiz,

14-15-16 Şubat 2023 tarihlerinde, 10:00-15:45 saatleri arasında, Odamız eğitim salonunda düzenlenecek olan ISO 31000 Risk Yönetimi Temel Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimieğitimine davetlisiniz.

Eğitim, İmalatçı Kobi’lere yönelik olup, kontenjanlıdır.

Başvuru ve detaylar için, : ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi | TRAKYA VERİMLİLİK PLATFORMU (trakyaverimlilikplatformu.com.tr)

EĞİTİM BİLGİLERİ

Eğitim Adı

ISO 31000 Risk Yönetimi Temel Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi

Eğitmen

Celal Aşkaroğlu-Trakya Verimlilik Platformu

Eğitim Tarihi

14-16.02.2023

Eğitim Saati

Eğitim Yeri

ÇTSO Eğitim Salonu

Eğitim Amacı

İşletmeler için muhtemel bir riskin meydana gelmesi her an yaşanabilmektedir. Dışarıdan gelen risklerin öngörülmesi ve bunların yönetimi kadar, işletmelerin faaliyet ve operasyon süreçlerini kapsayan risklerden doğrudan etkilenebilmeleri söz konusudur. ISO 31000 Risk Yönetimi Eğitimi ile, KOBİ’lerin operasyon süreçlerinin iyi yönetimi, proaktif hale getirilmesi, kayıplardan dolayı yaşanan zararların ortadan kaldırılması veya en aza indirilmesi için gerekli tespit ve yöntemlerin belirlenmesi hedeflenmektedir.

Hedef Kitle

Eğitimin hedef kitlesi firmalarda üretim, metot, sürekli iyileştirme vb. bölümlerde çalışan yönetici, uzman ve mühendisler olup, her firmadan bir katılımcı ile sınırlıdır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,