Değişime yön veren makro planları hazırlamalıyız

1 Şubat 2023

Tekirdağ Güven Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Özlem Gürakar,Trakya Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Elçin Yıldıral, Tekirdağ Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Seral Barış ve Apolye Haber İmtiyaz Sahibi Sayın Serap Cömertoğlu İşcan, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Çetin'i ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerden gelen sorulara da içtenlikle cevap veren Başkanımız Çetin, Odamız, üyelerimiz ve bölgemiz ile ilgili hedeflerini aktardı. Gelişimin sürekli devam ettiği bölgemizde makro planların önemine vurgu yapan Başkanımız Ahmet Çetin, "Ticaret alanında sürekli gelişen ve büyüyen bir bölgede yer alıyoruz. Ve bu gelişim beraberinde bölgemize talep edilen bir konuma getiriyor. Bu durumda bizlerin yapması gereken gelişim ve değişime hazırlıklı olmak. Değişim yaşanırken içerisinde kaybolmayacağız tam aksine değişime yön veren makro planları hazırlamalıyız. Bölgemizin yerel yönetimleri, STK'ları, OSB'leri, siyasiler, bir arada büyük ölçekli planları oluşturmamız lazım. Değerli konumda olan bölgemizi, el birliği ile daha da iyi bir konuma getirmeliyiz." dedi

tekirdağ, çerkezköy, gazeteciler, çtso, çerkezköytso, ahmet çetin, başkan

Odamız ile ilgili gelen sorulara da yanıtlar veren Başkanımız Çetin, "Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte, öncelikle üyelerimize ve bölgemize fayda sağlayacak hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Odamızda bir ilki gerçekleştirerek Yüksek İstişare Kurulumuzu oluşturduk. Bölgemizin önemli iş insanlarının yer aldığı kurulumuz üyelerimiz ve bölgemize büyük değer katacaktır. Aynı zamanda dijital dönüşümü çok önemsiyoruz. Bu konuda çalışmalarımızın sona geldiğini ifade edebilirim. Üyelerimizin ticaret hacmini arttıracak çalışmalarımızı sürdürürken, ihracat oranını arttırmak için eğitim ve seminerlerimiz devam ediyor. Odamızı, Avrupa'nın güçlü odaları seviyesinde hizmet veren konuma getirmek hedeflerimiz arasında. Atacağımız her adımın, gerçekleştireceğimiz projelerin sürdürülebilir olmasını göz ardı etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.