Tacikistan´da Düzenlenecek Fuarlar Hakkında

27 Ocak 2023

Sayın Üyemiz,

Birliğimizden alınan yazıda, Tacikistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odasının Büyükelçiliğimizden 2023 yılında Tacikistan'da düzenlenecek fuar etkinliklerine Türk şirketlerinin katılımı hususunda yardım talep ettiği belirtilmekte ve fuarlar hakkında bilgi verilmektedir.

Fuarların amacı, Tacik ve Yabancı üretici ve hizmet sektörü potansiyelini sergileyerek geleceğe yönelik işbirliği oluşturulmasıdır.

Türkiye'den üreticilerinin katılımı, şirketlerin ihracat potansiyelinin genişletilmesi ve Tacikistan ile Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi için büyük bir fırsat sağlayacaktır.

Özetle gerçekleşecek olan fuarlar aşağıda bulabilirsiniz

FUAR ADI TARİH GERÇEKLEŞTİREN KURUM  ŞEHİR
ULUSLARARASI EVRENSEL FUARI 4-7 MAYIS TACİKİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI DUSHANBE
ULUSLAR ARASI TİCARET FUARI TEMMUZ TACİKİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI KHUJAND
ULUSLAR ARASI FUAR VE TİCARET FORUMU MAYIS TACİKİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI BOKHTAR
ULUSLAR ARASI YAPI VE MİMARİ FUARI HAZİRAN TACİKİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI DUSHANBE
ULUSLAR ARASI EVRENSEL FUARI EKİM 26-29 TACİKİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI DUSHANBE

Sözleşme, kayıt formu ve fiyat bilgileri ekte mevcuttur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,