Ocak ayı meclisi gerçekleşti

24 Ocak 2023

Odamızın Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşti.

Odamız meclis salonunda Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen Ocak ayı meclisinde 5 ana gündem maddesi görüşüldü. Meclis Üyelerimiz Şaban Kardeş, Turgay Kaya, Gökay Keleşoğlu, Fikri Güzel, Kenan Aşer, Ali Çolak, İlker Öztürk, Hasan Çolak, Mecit Çoğal, Ersin Öztürk, Aydın Özrek ve Cihan Atak’ın meclis gündemine alınması için verdikleri dilekçe yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle kabul edilmedi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Ocak ayı meclisinde; gündemin 2. maddesinde yer alan Aralık 2022 gelir, gider ve bütçe izleme raporu ve mizanının ibra edilmesi görüşüldü. Gündemin ikinci maddesi, oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan 2022 yılı kesin mizan gelir, gider ve bilançonun ibra edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

BURS İÇ YÖNERGESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gündemin 4. maddesinde yer alan Oda karşılıksız burs iç yönergesi ile gündemin 5. maddesinde yer alan asansör ve yürüyen merdiven bakım azami fiyat talebi görüşüldü. İki madde de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. maddesinde yer alan ekmek azami fiyat talebi görüşüldü. Fırıncı üyelerimizden gelen talep doğrultusunda 200 gram ekmek azami fiyatının 6 TL olması oy çokluğu ile kabul edildi.

 “YÜKSEK İSTİŞARE KURULUMUZ DAHA SIK BİR ARAYA GELECEK”

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, meclis üyelerimize bilgilendirmelerde bulundu. Başkanımız Ahmet Çetin, “Sizler de takip etmişsinizdir, kısa bir süre önce Yüksek İstişare Kurulumuz ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bölgemizin önemli isimlerinin yer aldığı Yüksek İstişare Kurulumuz, bundan sonra sık sık bir araya gelecek ve üyelerimize fayda sağlayacak konularda görüş alışverişinde bulunacaklardır. Bizlere fayda sağlayacaklarına kuşkum yok” dedi. Odamızın dijital dönüşümü için de çalışmalara başlandığını ifade eden Başkanımız Çetin, “Üyelerimize hizmet kalitesini daha da arttıracak olan, gelişen teknolojiye ayak uydurmamızı sağlayacak dijital dönüşüm çalışmalarımız da başlamıştır.” ifadelerini kullandı.
Dilek ve temenniler bölümünün ardından, meclis son buldu.


ctso, meclis, çerkezköy tso, ahmet çetin, hacı mehmet erdoğan