Mesleki Eğitim İşbirliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

19 Ocak 2023

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Çetin, Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ın Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Mesleki Eğitim İşbirliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısına katılım sağladı.

Toplantıda, mesleki eğitim işbirliği çalışmalarının değerlendirilmesi ve yaygınlaştırılması üzerine istişarelerde bulunuldu. İstanbul Sanayi Odası Genel Sekreterliği yetkililerinin de bilgilerini paylaştığı toplantıda yapılan örnek çalışmaların artırılması gerektiği belirtildi.

Gerçekleşen toplantıya; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin, Vali Yardımcısı Sayın Asalet Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersan Ulusan, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cengiz Günay, Çorlu TSO Başkan Yardımcısı Sayın Cem Tunalı, Hayrabolu TSO Başkanı Sayın Fehmi Altayoğlu, İstanbul Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Hakan Çoban ve beraberindeki heyet de katılım sağladı.

tekirdağ, tekirdağ valiliği, çerkezköy, çerkezköytso, istanbul sanayi odası