Vali Aziz Yıldırım´dan Odamıza ziyaret

4 Ocak 2023

Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin’e iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarete İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de katılım sağladı.

Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, yeni görevlerinde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimize başarılar diledi.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Çetin, bölge adına yürütülecek çalışmalarda birlik ve beraberliğin önemine değinerek, başarı dileklerinden dolayı Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.

Tekirdağ, vali, aziz yıldırım, vali yıldırım, ahmet çetin, çtso, çerkezköy tso, çetin