Başkanımız Ahmet Çetin´den yeni yıl mesajı

29 Aralık 2022

Üyelerimize seslendiği bir yeni yıl mesajı yayımlayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin: Değerli üyelerimiz, Her yeni bir yıl yeni umutları, yeni başlangıçları ve yeni beklentileri beraberinde getirmektedir. Pandemi nedeniyle tüm dünyada yaşanan ekonomik daralma ve dalgalanmanın yükünü üzerimizden atmaya çalıştığımız esnada ortaya çıkan Ukrayna – Rusya savaşı yeni bir belirsizliğin, soru işaretlerinin de nedeni oldu. Tüm dünyayı etkileyen bu üzücü olaylara rağmen; Ülkemizin en büyük üretim üslerinden biri olan sanayi bölgemizde çarkların dönmesini sağlayan tüm emekçilerimize, işverenlerimize teşekkür ediyorum. Bütün zorluklara rağmen istihdam oranını düşürmeyen, üretimi sürdüren, gerçekleştirdikleri ihracatlar ile bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine değer katan tüm sanayicilerimizi ve bütün bu zorlukların yanında bölgemizin kalkınması adına emek sarfeden, bölgemiz ticaretini ayakta tutan esnaflarımızı da şahsım ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Oda yönetimi adına kutluyorum.

"ATA'MIZIN HEDEFLERİNE YAKIŞAN BİR YOL İZLEYECEĞİZ"

 İş dünyamızın saygıdeğer neferleri fikirlerini benimsediğimiz, yolumuza ışık olarak gördüğümüz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ata’mızın hedeflerine yakışan bir yol izleyeceğiz.

"ÇAĞA AYAK UYDURAN, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNÜ TAMAMLAMIŞ BİR ODA OLACAĞIZ"

Çağa ayak uyduran, dijital dönüşümünü tamamlamış bir Oda olacağız. Üyelerimizin de değişen ve gelişen dünyaya en hızlı şekilde adapte olabilmeleri için tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarını gerçekleştirdiğimiz mikro planlarımızı devreye sokacağız. İnanıyorum ki atacağımız adımlar esnafımızı, tüccarımızı ve sanayicimizi daha da güçlü kılacak. Ülkemiz adına önemli bir konuma sahip olan bölgemizde makro planların gerçekleşmesi için de el birliği ile çalışacağız. Yerel Yönetimlerimiz, OSB’lerimiz, Esnaf Odalarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Kurumlarımız ve tabii ki Odamız ile birlikte, hep bir arada bölgemizin geleceğini planlayacağız. Güçlü sanayisi ile talep edilen bir konuma dönüşen bölgemizin bu hıza uyum sağlaması ve bu talebi karşılayacak makro planları belirleyerek hayata geçirmesi elzemdir. Bunu da hep birlikte başaracağımızdan şüphem yok.

Bu vesile ile 2023 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, herkesin yeni yılını kutlar,  sevgi ve saygılarımı sunarım.