“BAŞARI SON DURAK DEĞİL DEVAM EDEN BİR YOLCULUKTUR”

21 Kasım 2022

12 Kasım tarihinde gerçekleşen meclis ve meslek komiteleri seçiminin ardından 17 Kasım tarihinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Çetin, mazbatasını aldı. Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’dan görevi devraldı. Gerçekleşen Devir Teslim töreninde konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Başkan olmak başarıdır, başarı son durak değil devam eden bir yolculuktur. 12 Kasım son durak değil bize verdiğimiz sözlerin hatırlanacağı hatırlatılacağı bir tarihtir.” dedi.

17 Kasım tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimini kazanarak Odamızın yeni başkanı seçilen Ahmet Çetin, bugün Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını aldı. Mazbata törenin ardından önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, görevi, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e devretti. Oda hizmet binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Başkanımız Ahmet Çetin, “Odamızın kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederiz. Her meclis üyesi bölgemiz için üyelere en iyi hizmeti vermek adına burada bulundu. Bugüne kadar Oda Başkanlarımız güzel işlere imza attılar. Akabinde hem bölgemize ve ülkemize güzel hizmetler yapma amacıyla bu başkanlığa oturan Süleyman Başkan da Odamız ve üyelerimiz için başarılı projeler hayata geçirdi” dedi.

çtso, cerkezkoytso, meclis, yeni yönetim, süleyman kozuva, ahmet çetin

“DÜNLE BUGÜN AYNI YERDEYSENİZ ZARARDASINIZ”

Daha ileriye varmak için her zaman daha çok çalışmak gerektiğini ifade eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Dünle bugün aynı yerdeyseniz zarardasınız. Her zaman daha ileriye daha iyiye varmak ve ulaşmak için daha çok çalışmamız lazım. Ekip arkadaşlarıma bunu defaten söyledim,  bu çatının altında olmak mecburiyetinde değilsiniz. Lakin bu çatının altında hizmetkarlığa talip olduysanız mükemmel olma mecburiyetiniz var, bu lüksünüz değil çünkü hiç kimse bizi bu işe mecbur etmedi. Bölgedeki bu büyük potansiyeli, Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan bölgemizi yine ticarette de istediğimiz potansiyele ulaştırmak için gece gündüz el birliği ile çalışacağız. Bizlere destek veren üyelerimize, birlikte bu yollarda koştuğumuz tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ederim. Başkan olmak başarıdır, başarı son durak değil devam eden bir yolculuktur. 12 Kasım son durak değil bize verdiğimiz sözlerin hatırlanacağı, hatırlatılacağı bir tarihtir. Dönemde sarı, yeşil ve mavi yok kırmızı beyaz var. Kırmızı beyazın aşkıyla herkes el birliğiyle çalışacaktır. Bütün ekibe başarılar diliyorum. Süleyman başkana da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
çtso, cerkezkoytso, meclis, yeni yönetim, süleyman kozuva, ahmet çetin

"ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN"

“Hayırlı olsun” dilekleri ile sözlerine başlayan önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva,  “Hep birlikte inşallah bizlerden çok daha fazla bu Odaya, Çerkezköy’e, Saray’a, Kapaklı’ya katkıları olacaktır bundan eminim. Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Biz kendi dönemimizde iki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı ve bir dönem meclis üyeliği olmak üzere yaklaşık 12 sene bu odada görev aldık. Odayı yine Ahmet beyin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptığı yönetimden devralmıştık. Yine hayırlısıyla sahibine devrediyoruz. Burada da inanıyorum çok güzel meclis kurdu. Yönetim Kurulunu da içinden seçti. Gerçekten birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile ben iki dönem çalıştım. Sağ olsun kendisine de sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Çok iyi bir meclis yönetti. Sizlere birlik ve beraberlik içinde kalmanızı tavsiye ederim. Gelecekte bu sizin önünüzü açacaktır. Biz, burada arkadaşlarımızla birlikte iki tane okul yaptık çok şükür. Ahmet beyler de okul yapmışlardı zamanında. Biz onları örnek aldık, boynuz kulağı geçer dedik 2 okul yaptık. Bizleri geçsinler inşallah üç okul yapsınlar. Bu odanın görevi sadece okul yapmak değil. Bu odanın KOBİ’leri de desteklemesi lazım.  Ahmet Bey ve yönetiminden ricamdır lütfen KOBİ’lerimizi mutlaka ve mutlaka yurt dışına götürüp ufuklarını açmalarına destek olalım. Her yurt dışı ziyaretine gittiğimizde yurtdışına ihracata başladık. Sizin yönetiminizde de çok değerli insanlar var. Allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin inşallah”” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim töreni ile program son buldu.

çtso, cerkezkoytso, meclis, yeni yönetim, süleyman kozuva, ahmet çetin