Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Çetin seçildi

17 Kasım 2022

Odamızın 12 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşen Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçiminin ardından Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu ve TOBB Delege seçimleri yargı gözetiminde tamamlandı. Tek liste olarak gerçekleşen seçimde Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Çetin seçildi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Çetin’in yaptığı listede Yönetim Kurulu Üyeliklerinde: Ali Çolak, Bünyamin Fırat, Evren Kahraman, Gökhan Kavlak, Mustafa Ogün Asıl, Özgür Sönmez, Sinan Sifil, Ufuk Mangır, Ümit Süthan ve Sedat Çolak yer aldı.

DİSİPLİN KURULU

Disiplin Kuruluna: Abdulgani Yüce, Nurhan Kaya, Aktaş Güler, Murat Kınalı, Bülent Bilecen ve Tuncay Üstünol seçildi.

çtso, çerkezkoy tso, seçim, Ahmet Çetin, Hacı Mehmet Erdoğan

TOBB DELEGELERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeliğinde ise: Murat Narçın, Mesut Görgün, Turgay Kaya, Saim Buyruk ve İlyas Kum yer aldı.

“BİZE DESTEK VERENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Oylamanın sonuçlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Odamız yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Hepimize hayırlı, başarılarla dolu bir dönem olsun. Bundan sonra tek renk, tek yürek olarak hizmete devam edeceğiz. Kucaklaşacağız. Bizlere destek verenleri mahcup etmeyeceğiz. Ayrıca Pazartesi günü saat 11.00’de mazbatamızı da alacağız, hepinizi bekliyorum." dedi.
çtso, çerkezkoy tso, seçim, Ahmet Çetin, Hacı Mehmet Erdoğan


MECLİS BAŞKANLIĞINA HACI MEHMET ERDOĞAN SEÇİLDİ

Yargı gözetiminde gerçekleşen Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu ve TOBB Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Odamızın yeni döneminni ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Tek gündem maddesinin yer aldığı toplantıda Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve Katip Üye seçimine geçildi. Meclis Başkanlığı için önceki dönem Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile Fikri Güzel, adaylıklarını açıkladı. 42 meclis üyesinin oyunu kullandığı seçimde Hacı Mehmet Erdoğan 34, Fikri Güzel ise 8 oy aldı. 34 oyla yeniden Odamız Meclis Başkanlığına seçilen Hacı Mehmet Erdoğan’ın yardımcıları Abdullah Sezgin ile Nazan Çoban olurken, Katip Üyeliğe Nilgün Zaimoğlu seçildi.

 çtso, çerkezkoy tso, seçim, Ahmet Çetin, Hacı Mehmet Erdoğan