ODAMIZDAN EĞİTİME 500 BİN TL DESTEK

10 Kasım 2022

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Kapaklı Anadolu Lisesi eğitim destek çalışmaları için 500 bin TL’lik bağışta bulundu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Genç kardeşlerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitimi almaları için gerekli destekten kaçınmamız söz konusu dahi olamazdı.” dedi.

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinin eğitim alanında birçok ihtiyacına destek olarak herkesim tarafından takdir toplayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bölgeye hizmet adına gerçekleştirdiğini desteklerine bir yenisini daha ekledi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın öncülüğünde, Kapaklı Anadolu Lisesi yenilenme çalışmaları için 500 bin TL’lik bağışta bulunuldu.

“GENÇLERE OLAN DESTEĞİMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRMELİYİZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ilçelerimiz için eğitim alanında her zaman olduğu gibi bugün de desteklerimizi sürdürüyoruz. Kapaklı Anadolu Lisemizin bazı kısımları eğitim açısından pek elverişli değil. Uygun olmayan bir zeminde eğitim almalarına razı gelemezdik. Konunun bizlere iletilmesinin ardından çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 500 bin TL’lik bağışta bulunacağız. Yenilenme işleminin tamamlanmasının ardından genç kardeşlerimiz gönül rahatlığıyla burada eğitimlerini gerçekleştirebilecek. Gençlere olan desteğimizi sonuna kadar sürdürmeliyiz. Bu sıralardan çıkmış genç kardeşlerimizi ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak seviyelerde gördükçe daha mutlu ve gururlu olacağız.” dedi.