ODAMIZDAN BİLSEM’E BİLGİSAYAR DESTEĞİ

4 Kasım 2022

Odamız, Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi’ne (BİLSEM) bilgisayar desteğinde bulundu.

Eğitime destek konusunda öncü kurumlardan bir tanesi olan Odamız, BİLSEM öğrencileri için de yüksek donanımlı bilgisayar desteğinde bulundu. İhtiyaç durumunun öğrenilmesinin ardından kısa süre içerisinde temin edilen bilgisayar, Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından Çerkezköy BİLSEM Kurum Müdürü İsa Çetin’e teslim edildi.

“EĞİTİM İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitime desteklerin artarak devam etmesi gerektiğini ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, “Yönetim kurulumuz ile birlikte ilk günden bu yana özellikle eğitim için her fırsatta öğrenci kardeşlerimizin yanında olduk. Bugüne kadar gerek okul yaptırarak gerekse de eğitim yuvalarının çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması konusunda desteklerimizi sürdürdük. Bugün de Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezimiz için yüksek donanıma sahip bilgisayar desteğinde bulunduk. Gençlerimizin eğitimi için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç kardeşlerimizin her zaman yanında olmalıyız. Bugüne kadar yaptığımız desteklerle bir kişinin bile hayatına dokunabildiysek, gözünde bir ışık olduysak ne mutlu bizlere” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

BİLSEM Müdürü İsa Çetin, Başkanımız Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti