Başkortostan Heyeti Ziyareti hk

29 Eylül 2022

Sayın Üyemiz;

Rusya Federasyonu’na bağlı Başkortostan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında dış ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, 3-5 Ekim2022 tarihleri arasında Başkortostan Cumhuriyeti Başkanı Sayın Radiy Habirov’un liderliğinde Başkortostan resmi heyetinin ve bir çok sektör temsilcilerinden oluşan bir iş heyeti Türkiye’yi ziyaret edeceklerdir.

Ziyaret kapsamında ile 4 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00 – 13:00 arasında “Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphours” otelinde ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir. Başkortostan Cumhuriyetinde gelecek olan işadamları listesi ek’tedir.

Katılmayı arzu eden üyelerimizin Başkortostan Cumhuriyeti’nin Ekonomik ve Yatırım Potansiyeli Tanıtım Etkinliği hakkında daha ayrıntılı bilgiye, etkinliğin resmi internet sayfasından ulaşabilir – http://turkey-and-bashkortostan.ru Başkortostan Cumhuriyeti Türkiye Temsilcisi Marat Tansykkuzhin (tel: +90 (537) 319-21-26, e-mail: bashkortostan.rf@gmail.com) irtibat görevlisi olarak yetkilendirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.