Stant yerleri belirlendi

7 Eylül 2022

18 Eylül Pazar gün gerçekleşecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda katılımcı firmaların stant yerleri belirlendi.

18 Eylül Pazar günü 6’ncısı gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda katılımcı firmalarının stant yerleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda belirlendi.

İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Stant yerlerinin belirlenmesinden önce açılış konuşması gerçekleştiren ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, “Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarının bu sene 6’ncısını gerçekleştiriyoruz. Katılımcı firmalarımızdan da gelen talepler doğrultusunda her sene daha iyiye, daha yüksek katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşan fuarımıza gösterilen ilgi için teşekkür ediyorum. Önceki senelerde olduğu gibi umarım yine firmalarımız birçok iş anlaşmalarına imza atarak hem networklerini hem de ticaret hacimlerini geliştirir. Şimdiden stant çekilişinin ve fuarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ÇEKİLİŞ İLE BELİRLENDİ

Açılış konuşmasının ardından stant belirleme işlemi gerçekleşti. Toplamda 7 farklı sektörden 138 firmanın yer alacağı stant yerlerinin belirlenme işlemi, firmaların temsilcileri tarafından çekilen toplarda çıkan numaralara göre belirlendi.


çtso, fuar, çerkezkoy tso,