KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri

23 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

KOSGEB tarafından her yıl Türkiye ölçeğinde düzenlenen KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerinin 2014 yılı başvuruları 1 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında online olarak sistem üzerinden alınmaya başladığı bildirilmiştir.

Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın İnovatif KOBİ Ödülü, Yılın İşbirliği Güç birliği Yapan KOBİ Ödülü, Yılın İhracatçı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Genç Girişimci Ödülü, Yılın Kadın Girişimci Ödülü, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü, Yılın İnovatif Girişimci Ödülü olmak üzere 8 kategoride ödül verilecektir. İşletmeler mevcut KOSGEB şifreleri ile www.kosgeb.gov.tr adresi üzerinden online başvuru yapabilecek, KOSGEB'e kayıtlı olmayan KOBİ'ler kayıt işlemlerini gerçekleştirip şifre temin edebilecektir.

Bilginize sunarız.