2022 Yılı Teknik Destek Programları

28 Temmuz 2022
Sayın Üyemiz,

Trakya Kalkınma Ajansı; yerel yönetimlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının,
kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, organize sanayi bölgelerinin,
küçük sanayi sitelerinin,teknoloji geliştirme bölgelerinin, teknoloji transfer ofislerinin, serbest bölge işletmecilerinin, iş geliştirme merkezlerinin,
birlik ve kooperatiflerin ve turizm, lokantacılık, imalat, ve tohum sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin kalkınma açısından
önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeni ile hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşan çalışmaları için teknik destek hizmeti sağlamaktadır.

Bu kapsamda Trakya Kalkınma Ajansı, "2022 Yılı Teknik Destek Programı-01" ve Teknik Destek Programı-02" ilan etti. Söz konusu programlara ilişkin başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacaktır.

Prorgamlar ile ilgili detaylı bilgiler www.trakyaka.org.tr adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,