Tahran Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ile İkili Görüşmeler

20 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-İran İş Konseyi tarafından 23 Mayıs 2014 tarihinde Gayrettepe Dedeman Otel’de Tahran Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ile 10.00-12.30 saatleri arasında Toplantı ve İkili Görüşmeler düzenlenecektir.Ekte heyet listesi yer almaktadır.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya katılım hususunu değerlendirerek, ekte yer alan form aracılığı ile katılım teyidinizi DEİK’e iletmenizi rica ederim. Ayrıca, bu bilgiler ışığında anılan seyahati üyelerinize duyurmanız ve katılmak isteyen üyelerinizin teyitlerini ekte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak 22 Mayıs 2014 günü mesai saati bitimine kadar, DEİK’e (İlgili Kişi: Bahattin ÖZEL,Tel:0212.339 50 04 Fax : 0.212 270 35 92 , e-mail : ortadogu-korfez@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilginize Sunarız