Çerkezköy TSO Kasım Ayı Meclisi Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda Gerçekleşti

16 Kasım 2021

Çerkezköy TSO, Kasım ayı olağan meclis toplantısı, meclis üyeleri ve basın mensuplarının da katılımıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleşti.

Odamız Kasım ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında 2021 yılı Ekim ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. Buna göre Ekim ayı gelirinin 1 milyon 87 bin 40,75 TL, giderinin ise 580 bin 986 TL olduğu bildirildi. Gelir ve gider bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Bir diğer gündem maddesi, fırıncıların talebi ile meclise sunulan simit açma ve poğaça fiyatlarının güncellenmesi oldu. Yapılan görüşme sonucu simidin gramajının 90 gramdan 100 grama çıkarılması, fiyatının da 2 TL’den 2.5 TL’ye çıkarılması; açma ve poğaçanın gramajının 80 gramdan 90 grama çıkarılması, fiyatının 2.5 TL olması meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda Çerkezköy TSO olarak Meclis üyelerine Çerkezköy Endüstriyel Fuarı hakkında da bilgi verildi. Odamız Genel Sekreteri Hakan Gel’in sunumunda özetle fuara 97 firmanın ve 5 kurumun katıldığı ve fuarı beş binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da fuara katılım sağlanması konusunda verilen emeğe dikkat çekerek “ne yapıp edelim işimize değer verelim. Evet fuarda büyük firmalarla küçük firmaları bir araya getirdik. Çok da faydalanan oldu. Ama gelecek yıl fuara katılım yapacak firmalara bu gerçeği birebir anlatmak gerekiyor. Bu gibi fırsatların çok daha iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Ben buna inanıyorum” dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın konuşması sonrası toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.