ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI’NDA STANT YERLERİ BELİRLENDİ

13 Ekim 2021

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI’NDA STANT YERLERİ BELİRLENDİ

24-27 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde 5. Kez gerçekleşecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın (ÇEF), stant yeri seçimi kura yöntemi ile belirlendi.

Fuar katılımcılarının Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 12.10.2021 Salı günü saat 10.00’da toplanmasıyla birlikte gerçekleşen kura seçimi, katılımcıların stant alanlarını belirleyerek çalışmaların da hızlanmasına olanak sağladı.

100’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 24 Ekim Pazar günü açılacak olup, resmi açılış töreni ise; 25 Ekim Pazartesi günü saat 11:00’da TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımı ile gerçekleşecektir.