ÇERKEZKÖY TSO DTİM HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

25 Mayıs 2021

ÇERKEZKÖY TSO DTİM HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üye firmalarını Global pazara taşıyan ve hedef müşterilerini bulmakta kolaylık sağlayan DTİM hizmetine devam ediyor. Çerkezköy TSO ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliğinde gerçekleşen “Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” ile şirketinizi yeni ülkelere ve pazarlara açıyor aynı zamanda nokta atışı ihracat ile sizleri yeni müşterilerinizle buluşturmaya devam ediyor.

DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİMİZ İHRACATIN DİNAMOSU!

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva; Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın bölgesel kalkınma için geliştirdiği projelere biz de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek veriyoruz. Odamızın bünyesinde yer alan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’miz de ihracatın dinamosu olarak işliyor.

Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva “DTİM için yaptığı açıklamada, Oda bünyesinde oluşturdukları Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile ilk defa ihracat yapacak olan veya ihracatta yeni ülke arayışında bulunan üyeler için, hedef pazar araştırması ile ürünlerinin rekabet edebileceği pazarları araştırıyor ve hedef ülkeleri belirliyor,  hedef müşteri araştırması ile nokta atışı ihracat için talep edilen ülkelerde potansiyel müşterileri bulmanızı sağlıyor, danışmanlık hizmeti ile ürününüzün hem rekabet edebileceği pazarları hem de bu pazarlardaki potansiyel müşterileri buluyor, uluslararası ihale sorgulama ile ürününüze yönelik uluslararası ihaleleri sorguluyor, rekabetçi ithalat araştırması ile sürdürülebilir, güvenilir, ucuz ve kaliteli ithalat için potansiyel tedarikçileri araştırıyor ve üye firmalar için oldukça verimli bir dış ticaret hizmetini üyelerimize ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi.

TÜM ODA ÜYELERİ İÇİN ÜCRETSİZ!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile Dış ticaret faaliyetlerinizi başlatmak ve yeni pazarlara giriş yapmak için www.trakyadisticaret.org web sitesinden firma kaydınızı gerçekleştirebilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.