ÇERKEZKÖY TSO´DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

3 Mayıs 2021

ODAMIZDAN KOSGEB-KOBİGEL ve ARGE ÜRGE İNOVASYON DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Odamız “KOBİGEL ve KOBİ Destekleme Programı ve Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı” kapsamında üyeleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Webinar’da KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İmalat Sanayiinde Dijitalleşme” temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrıları’nın amacı, uygun başvuru hakkına sahip kişiler, destek oranı ve üst limitler hakkında bilgiler aktarılırken çağrının genel amaçları de ele alındı.

Uzman Nazım Özkan yönetiminde online olarak gerçekleşen toplantı özellikle imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için oldukça verimli bir şekilde tamamlandı.

PROGRAMLARIN GENEL AMACI

KOBİGEL–KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrılarının genel amacı:

İmalat sanayi sektöründe milli imkanlar ağırlıklı olarak dijitalleşme için;

-Yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmek,

-İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmaktır.