TOBB VE HEPSİBURADA İLE GİRİŞİMCİ KADINLARA TEKNOLOJİ GÜCÜ PROGRAMI HK.

18 Mart 2021
Sayın Üyemiz,

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Hespiburada işbirliğinde gerçekleştirilen "Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı" kapsamında, Mart ayı boyunca sağlanacak birçok fayda ile kadın girişimcilerin e-ticarette katılımlarını amaçladık.

İşbirliği kapsamında başvurular 12 - 31 Mart 2021 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi üzerinden kabul edilmektedir.

İşbirliğinden sadece TOBB Kadın Girişimci Kurulları'na ve TOBB Genç Girişimci Kurulları'na üye vergi mükellefi kadın girişimciler ve daha önce Hespiburada Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı veya Hepsiburada pazaryerine başvurmamış kadın girişimciler faydalanabilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için;
http://bilgisistemi.tobbgirisimcilik.org.tr/kadingirisimci ve 0850 241 09 15 Hepsiburada Satıcı Destek Hattına ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,