KARDEŞ ODAMIZ AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI, YEŞİL BİNA OYLAMASINDA DÜNYA BİRİNCİLİĞİ İÇİN YARIŞIYOR

4 Mart 2021

Sayın Üyemiz,

Kardeş Odamız Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Breeam tarafından yapılan ve devam etmekte olan Yeşil Bina oylamasında dünya birinciliği için yarışıyor.

BREEAM kurumunun "Yeşil Bina Sertifikası" alan tüm binalar arasında en iyisini seçmek için çevrimiçi oylama süreci başlattığını ve 23-25 Mart 2021 tarihleri arasında çevrimiçi ödül töreni yapılacağı belirtilmiştir. Bu kapsamda, 22 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek olan çevrimiçi oylama sürecine katılarak Afyon TSO projesini desteklememizden memnuniyet duyulacaktır.

👉🏻Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Yeşil Bina sertifikasına sahip olan ve uluslararası yarışmada finale kalan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na destek vermek adına oylarımızı kullandık👍🏻

Sizler de oylamaya katılarak Kardeş Odamız Afyonkarahisar TSO’ya destek olabilirsiniz.

👉 https://bit.ly/2O0WfgG

Bilgilerinize sunarız.