ÇERKEZKÖY TSO OLARAK ONLİNE EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUZ

26 Şubat 2021

ÇERKEZKÖY TSO OLARAK ONLİNE EĞİTİMLERE DEVAM EDİYORUZ

Odamız tarafından gerçekleşen ve üyelerimizden yoğun ilgi gören eğitimlerimiz 2021 yılında online olarak devam edecek.

2021 yılının Mart ayına 4 eğitim programı ile başlangıç yapacağımız online eğitimler, katılımcılarını dijital mecrada ağırlayacak. Kariyer yolculuğunda baş etmek zorunda kaldığımız ve hayatımızın bir parçası haline gelen iş stresi, hayatımızın her alanında pek çok şekilde kendini gösteren özgüven, iyileşme odaklı olmanın yolları, kişilik olarak hangi renge sahibiz ve bu rengin karakterimize yansıması gibi konulardaki yaklaşımların ele alınacağı eğitimlerde “İş Hayatının Gerçeği: İş Stresi, Özgüveni Yüksek Kişiler Olmak, Sürekli İyileşmeyi Teşvik Eden Tutum ve Sizin Kişilik Renginiz Hangisi?” başlıkları ele alınacaktır.

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ ve ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞECEK

Odamız tarafından herkese açık ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek olan online eğitimler 3 Mart tarihinde başlayacak. Katılım sağlamak isteyen üyelerimiz gerekli bilgiler Çerkezköy TSO sosyal medya hesaplarından ve web sitesimiz üzerinden bilgi edinebilecek ve katılım sağlamak için başvuruda bulunabilecekler.