ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

18 Şubat 2021

ÇERKEZKÖY TSO TARAFINDAN DAĞITILAN TABLETLER YAPILAN TÖRENLE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TESLİM EDİLDİ

Çerkezköy TSO, Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen törenle ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımını gerçekleştirdi.

Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban’ın yönetiminde gerçekleşen törene, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katılım sağladı.

TEŞEKKÜR BELGELERİ KOZUVA TARAFINDAN TESLİM EDİLDİ

Tabletlerin öğrencilere teslim edildiği programda ayrıca teşekkür belgelerinin takdimi de gerçekleşti. Pandemi sürecinde yaptıkları özverili çalışmalarla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi almaya hak kazanan idareci, öğretmen ve öğrencilere ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva belgeleri takdim ederken bu süreçte elinden gelenin en iyisini yaparak başarılı sonuçlar elde eden tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri başarıları için gönülden tebrik ettiğini söyledi.