COSME Programı - ELIIT Projesi (European Light Industries Innovation and Technology Project) 2. Çağrısı

2 Şubat 2021
Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (EU Programme for the Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises-COSME) kapsamında “ELIIT Projesi (European Light Industries Innovation and Technology Project)” çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu çağrıya ilişkin bilgiler ekteki dokümanda yer almaktadır. Çağrıya, tekstil, giyim, deri ve ayakkabı (TDGA) sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’ler ile teknoloji sağlayıcısı (inovasyon merkezleri, üniversiteler, araştırma merkezleri, start-uplar vb.) kuruluşlar arasında kurulacak konsorsiyumlar aracılığıyla başvuru yapılabilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,