ÇERKEZKÖY TSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI DİJİTAL PLATFORMDA GERÇEKLEŞTİRDİ

21 Ocak 2021

Çerkezköy TSO’da, 2021 yılının ilk Meclis Toplantısı Covid-19 salgını sebebiyle dijital platformda gerçekleştirildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı Ocak ayı Meclis toplantısını Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde dijital ortamda gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Aralık 2020 gelir gider bütçe izleme raporları ile 2020 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilanço ibra edildi. İlgili gündem maddeleri Meclis üyeleri tarafından oylanarak, kabul edildi.

Ülke gündeminin de ele alındığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında, yapılan aşı çalışmaları hakkında fikirlerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yapılan çalışmaların ülkemiz için olumlu gelişmeler sağlayacağını ve 2021 yılından beklentilerinin çok daha yüksek olduğunu dile getirdi.