ÇERKEZKÖY TSO İLE HALKBANKASI “PARAF KREDİ KARTI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI” PROTOKOLÜ İMZALADI

6 Ocak 2021

ÇERKEZKÖY TSO İLE HALKBANKASI “PARAF KREDİ KARTI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI” PROTOKOLÜ İMZALADI

PARAF TİCARİ KREDİ KARTI İLE ÜYELERİMİZ GÜVENCE ALTINDA

Odamız ile Halk Bankası arasında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” Protokolü İmzaladı. Çerkezköy TSO’da imzalanan protokole Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ve Halkbank Şube Müdürü Erhan Tan katıldı.

Protokol ile alakalı bilgilendirme yapan Halkbank Şube Müdürü Erhan Tan “Çerkezköy TSO ve Halkbank arasında gerçekleşen protokolde üyeler “Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı” sistemi ile tedarikçi firmalardan yapacakları ticari işlemlerinde özel vade ve finansal avantajlara sahip olacaklar. Tedarikçilerden yapılacak alımlarda 540 güne kadar vade imkanı ve taksitlendirme imkanı sağlayan “Banka Ticari Kartı” alabilecekler. Üreticiler ve satıcılar tahsilat ile uğraşmadan ticari mallarını güvenli bir şekilde satabilecekler. Alıcı olanlar ise uygun maliyetlerle ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilecekler. Ayrıca Halk Bankası POS cihazı olmayan üyeler bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Halk Bankası POS cihazı alabilecekler. Hali hazırda Halk Bankası POS cihazı olan firmaların ise POS cihazı yazılımı güncellenecek ve ilave bir POS gönderilmeyecektir” dedi.

Protokol imza töreninin ardından değerlendirmede bulanan Süleyman Kozuva “Covid-19 salgını döneminde üyelerimizin finansman sorunlarına çözüm olacak bu protokol için oldukça heyecanlıyız. Halk Bankası ile yaptığımız bu protokol anlaşması ile hem tedarikçiler hem de alıcılar önemli avantajlara sahip olacaklar. TOBB tarafından böyle bir sistemin planlanması ve Halk Bankası’nın bu projeye imkan veriyor olmasından dolayı mutluyuz. Üyelerimiz için hayırlı olsun” dedi.

PARAF KOBİ KART ile DÜŞÜK FAİZ İMKANI (RİSKLERİ SIFIRA İNDİR)


Halk Bankası'nın Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile yaptığı işbirliği neticesinde, TOBB logosunun bulunduğu “Paraf KOBİ Kart” uygulaması ile yıllık faiz oranı en fazla yüzde 13.87 olacak şekilde kullanmamızı sağlayacak bir kartla destek sağlıyor olacak. Tedarikçilere ve alıcılara taksit kolaylığı sağlayan bu kart aynı zamanda kredi imkanı da vermiş oluyor. Sunmuş olduğu kolaylıklarla birlikte güvenli bir şekilde ticari destek sağlamış oluyor. Halk Bankası’nın ticari güvenilirliğe bağlı olarak limitlerini belirlemiş olduğu “Paraf Kredi Kartı”  hem tedarikçilerin hem de alıcıların riskinin sıfıra indirilmesini sağlıyor.

Tüm bu imkanlar dahilinde Odamız ve Halk Bankası ile gerçekleştirilmiş olan “Tedarik Zinciri Finansman Projesi “ protokolü ile tedarikçi ve alıcılara finansman imkanı sağlanırken aynı zamanda güvenli ticaret sistemi de kolaylaştırılmış olacak.