ÇTSO’da değişim tamamlandı

19 Şubat 2014

DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN YENİLENDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi tarafından, üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla mevcut hizmet binasında başlatılan yenileme çalışmasında sona gelindi.

PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN HİZMETE BAŞLADI

Oda içerisinde yapılan tadilat ve tasarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, oda personeli Pazartesi gününden itibaren yenilenen binada hizmet vermeye başladı.

ÇTSO ‘AÇIK OFİS’ UYGULAMASINA GEÇTİ

Yaklaşık 45 günlük tadilat sürecinin ardından, Oda personel hizmet alanları, meclis salonu, konferans salonları ve başkanlık katında yapılan değişikliklerle açık ofis konseptine uygun hale gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası ile ilgili açıklamada bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi, şeffaf oda ve kaliteli hizmet anlayışını pekiştirmek için yaptığımız hizmet binası tadilatıyla, üyelerimiz ile yönetim ve personel arasındaki engelleri kaldırarak ‘açık ofis’ sistemine geçtik” İfadelerini kullandı.

BİRİMLERİN YERLERİ ÜYELER İÇİN DÜZENLENDİ

ÇTSO'da hizmet birimleri başta olmak üzere, Meclis Salonu ve Başkanlık Katı da baştan sona yenilendi. Meclis Salonu, 36 kişiye göre yeniden dizayn edildi. Başkanlık ve hizmet birimleri de konsepte uygun olarak düzenlenirken, Meslek Komitelerin daha aktif şekilde çalışmalarına yardımcı olacak toplantı salonları da üyelerin hizmetine sunuldu.  ÇTSO'nun hizmet birimleri katında yer alan Genel Sekreter Odası, Eğitim ve Kalite Yönetim Birimi, Proje Geliştirme Birimi ve KOSGEB ile Avrupa İşletmeler Ağı Birimi de açık ofis konseptine göre dizayn edildi. Oda Sicil Birimi, Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mali İşler ve Halkla İlişkiler Birimi ise üyelerin kolay ulaşımı açısından giriş katta görev yapacak.

ÖNCELİK ÜYE MEMNUNİYETİ

45 günün sonunda ÇTSO Hizmet Binası’nın yeni yüzüne kavuştuğunu dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “ Bizim için öncelik üye memnuniyeti, üyelerimizin memnuniyeti için her zaman verdiğimiz hizmetin kalitesini bir adım ileriye taşımaya çalışıyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Meclis tarafından belirlenen, İnşaat Komisyonu’nun, uzun süren çalışmalarının ardından ÇTSO Hizmet Binası’nın tadilatının tamamlandığını belirten Başkan Süleyman Kozuva; “ Kısa sürede çok başarılı işlere imza attılar. Tadilat süresince göstermiş oldukları çaba ve özveriden dolayı başta İnşaat Komisyon Başkanı Mimar Mehmet Aksoy’a, diğer komisyon üyelerimiz, Mehmet Danyeli, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, İsmail Tezcan’a ÇTSO yönetimi adına teşekkür ediyorum" dedi.