Fransa Cumhurbaşkanı Sayın François Hollande’ın Resmi Ziyareti

16 Ocak 2014

Sayın Üyemiz,

Fransa Cumhurbaşkanı Sayın François Hollande’ın resmi Türkiye ziyareti kapsamında, TOBB ve DEİK işbirliğiyle 28 Ocak 2014 Salı günü saat 09.00 – 14.00 arasında Four Seasons Bosphorus İstanbul’da “Türk – Fransız İş Forumu” düzenlenecektir.

Söz konusu İş Forumu’nu T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün ve her iki ülke bakanlarının onurlandıracağı öngörülmektedir. İş Forumu çerçevesinde eşzamanlı olarak; a) kentsel gelişim, altyapı ve sağlık sektörü projeleri, b) sanayi işbirliği ve enerji projeleri, c) tarım ve tarım ürünleri olmak üzere üç seminer gerçekleştirilecektir.

Fransa, Türkiye’nin en önemli ekonomik partnerlerinden biri olarak Avrupa Birliği içerisinde, Almanya’dan sonra ikinci sırada yer almaktadır.

Fransa’dan katılım sağlayacak üst düzey iş dünyası temsilcilerinin yer alacağı geniş kapsamlı heyetin listesi ile İş Forumu’nun detaylı programı bilahare temin edilecek olup, aşağıda yer alan bağlantıdan program detayları takip edilebilecektir:

Fransa ve Türkiye arasındaki işbirliği fırsatlarının geliştirilmesi açısından önem arz eden İş Forumu’na katılmakla ilgilenen ekli katılım formunu eksiksiz doldurarak 150 TL katılım bedelinin ödendiğine dair banka dekontunun bir kopyasıyla birlikte 22 Ocak 2014 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

Bilginize Sunarız.