COVİD-19 SALGINI SONRASI GELECEK BEKLENTİ ANKETİ

1 Haziran 2020

COVİD-19 SALGINI SONRASI GELECEK BEKLENTİ ANKETİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Sayın Üyemiz,

2019’un sonunda Çin’de görülen ve 2020’nin başında tüm dünyaya yayılan yeni tip Covid-19’un dünya genelinde yarattığı dalga ekonomiden politikaya, sağlıktan bilime tüm kurumlara olan bakışları değiştirmiş ve yeni bir dünyanın habercisi olarak algılanmıştır.

Salgından dolayı hükümetlerin sınırları kapatması, evde kal çağrılarının yapılması, evden çalışma sistemlerinin yaygınlaşması, korumacı ve kollayıcı devlet politikalarının tekrar gündeme gelerek devletlerin özellikle ekonomik işleyişi ön plana çıkarmak için destek paketlerini hayata geçirmesi bu dönemin en belirgin özellikleri olmuştur.

Covid-19 sonrası ülkemiz ve dünya ekonomileri için olası ‘yeni normalleşme’ kurgularına baktığımızda çok farklı beklentilerin olduğu görülmektedir. Buradan hareketle Covid-19’un gelecek beklentilerini anlamak ve belirlemek amacıyla bu anketi gerçekleştiriyoruz. Ankete katılım gösteren katılımcıların öngörüleriyle önümüzdeki döneme ışık tutmak için gerçekleştirdiğimiz bu ankette Covid-19 sonrası gelecek beklentilerini ölçmek ve belirlemek amaçlanmıştır.

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

COVİD-19 SALGINI SONRASI GELECEK BEKLENTİ ANKETİ