Bulgaristan; Filibe, Burgaz Ve Sliven Bölgelerinden Ticari Heyet Ziyareti

3 Ocak 2014

Sayın Üyemiz,

10-11 Ocak 2014 tarihlerinde sınır komşumuz Bulgaristan ile ticari ve ekonomik işbirliği imkânlarının arttırılması, ihracatçı firmalarımızın dış pazar paylarında artış sağlanması amacıyla, Bulgaristan’ın Filibe, Burgaz ve Sliven bölgelerinden yetkililerin ve çeşitli sektörlerden işadamlarının katılacağı Bulgar iş adamları heyeti Tekirdağ’ı ziyaret edecektir.

Tekirdağ Belediyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Trakyakent Belediyeler Birliği ve Trakya ABİGEM işbirliğinde yürütülecek organizasyon kapsamında Türk ve Bulgar işadamları arasında, tarafların titizlikle seçileceği ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, Bulgaristan Ticaret Heyeti Programı, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı hedefleyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Ekli dosyada firma ve sektör detayları belirtilen ticari heyet görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımızın, en geç 08 Ocak 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, irtibat bilgileri aşağıda yer alan Trakya ABİGEM’e başvurmaları gerekmektedir.

Ziyarete katılacak firmalar listesine http://www.trakyaabigem.org/tekirdag-abigem-bulgar-heyet-ziyareti linkinden ulaşabilrsiniz.

Program

10 Ocak 2014 Cuma

11:00 – 12:00     Tekirdağ Tanıtımı - Filibe, Burgaz ve Sliven Hakkında Sunumlar

Yer:Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu