Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım Toplantıları

26 Şubat 2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden tarafımıza gelen yazıda; 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde "Seoul Food and Hotel" fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları firması tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde ‘’İthal Ürünleri’’ fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından düzenleneceği bildirilmiştir.

Ayrıca gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren firmalardan Güney Kore’ye yapılacak ihracatın büyük bir potansiyel teşkil ettiği ifade edilmiştir.

Bu çerçevede anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat-3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantıları düzenlenecektir.

Konuyu bilgilerinize sunar, toplantıya katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla,

Ayrıntılı Bilgi için: