“2014’te daha da başarılı işlere imza atacağız”

31 Aralık 2013

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yeni yıl öncesi bir açıklama yaptı.

2014’TE DAHA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

2013 yılının Mayıs Ayında gerçekleşen seçimlerin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası için tam bir değişim dönemi olduğunu belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “ÇTSO Yönetimi olarak, birçok proje tasarladık ve bir kısmını hayata geçirdik, 2014 yılı bütçemizi de 3 yıllık olarak belirlediğimiz vizyon ve hedeflerimiz doğrultusunda hazırladık. Akredite Oda olarak, üyelerimize daha kaliteli hizmet için çıktığımız bu yolda dileğimiz 2014 yılında da artarak devam eden gayretimizle daha başarılı işler yapmaktır” açıklamasında bulundu.

YENİ YILI KUTLADI

Kozuva, açıklamasında, tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, “Bu düşüncelerle 2014 yılının, tüm insanlığa ve ülkemize barış ve huzur ortamı getirmesini diliyor, tüm üyelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.