Özbekistan İş Gezisi

10 Şubat 2020

Sayın Üyemiz,

6 – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında Odamız tarafından Özbekistan Taşkent’e iş gezisi organizasyonu gerçekleştirilecektir.

KOSGEB destekli gerçekleştirmeyi planladığımız iş gezisi için KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve diğer gerekliliklerini yerine getiren üyelerimiz %60 (Azami 5 bin TL) oranında destek alabileceklerdir.

Özbekistan İş Gezisinde, sektörünüze yönelik firmalar ile ikili iş görüşmeleri, kurum ve sanayi tesisleri ziyaretleri olacaktır.

Programımıza katılmak isteyen üyelerimizin ekteki formu doldurarak ıslak imzalı olarak ve pasaportun ilk sayfasının fotokopisini en geç 18 Şubat 2020 Salı günü saat 17:00’a kadar Odamıza teslim etmesini rica ederiz.

6 – 10 Nisan 2020 Özbekistan / Taşkent İş Gezisi için tamamlaması gereken koşullar maddeler halinde aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

1. Özbekistan İş Gezisinin kişi başı ücreti 1450 Dolar olup, son ödeme tarihi 18 Şubat Salı saat 17:00’a kadardır. İş gezimizde kontenjan bulunmaktadır, başvurular ödeme sırasına göre alınacaktır. Kontenjan dolduktan sonra yapılan ödemeler, katılımcıya iade edilecektir.

Ödemeler tur firmasının hesap bilgilerine yatırılacaktır. TL hesaplarına yapılacak ödemeler için merkez bankası döviz satış kuru baz alınacaktır.

Dekontun Açıklama Kısmına: “Özbekistan İş Gezisi Bedeli”, firma ismi ve firmadan kim katılacak ise adı ve soyadı ve TC’si yazılmalıdır.

Tur firmasının hesap bilgileri aşağıdaki gibidir. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra dekontunuzun bir nüshasını tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

Garanti TL Hesabı:

PROTUR TURİZM ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş

TR04 0006 2000 3500 0006 2987 58

Garanti Dolar Hesabı:

TR80 0006 2000 3500 0009 0915 72

PROTUR TURİZM ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

2.                  Özbekistan İş Gezisinin KOSGEB destekli olarak organize edilebilmesi için, firmanızın KOSGEB’e kayıtlı ve aktif olması gereklidir.

KOSGEB iş gezisi için ödeyeceğiniz 1450 Dolar’ın %60’ını (maksimum 5000 TL) gezi sonrasında ödeme talebinizi iletmenize müteakiben 3-4 ay içerisinde hesabınıza yatırmaktadır.

Firmanızın KOSGEB kaydını sorgulatmak ve KOSGEB’e kayıt için yapılması gerekenleri öğrenmek için Odamız KOSGEB Temsilci Hüseyin Gürenç ile iletişime geçebilirsiniz. Tel: 0282 726 88 88 – 130

KOSGEB iş gezisi kapsamında firma yetkilisi veya firmanın çalışanı olmak koşulu ile sadece 1 kişi için destek ödemesi gerçekleştiriyor.

Ayrıca firmanızın KOSGEB desteğinden faydalanabilmesi için, Özbekistan İş Gezisi kapsamında gerçekleştirilen tüm etkinliklere katılmanız zorunludur.

3.                  Özbekistan İş Gezisi kapsamında doldurmanız gereken firma taahhütnamesi ekte tarafınıza iletilmiştir. Taahhütnamenin ıslak imzalı olarak tarafımıza iletilmesi önemle rica olunur.

4.                 Özbekistan, Türk vatandaşlarına 30 günü aşmamak koşulu ile vize uygulamamaktadır. Başvuru esnasında pasaportunuzun ilk sayfasının fotoğrafını tarafımıza mail yolu ile veya elden iletmenizi önemle rica ederiz.

Ayrıntılı Bilgi için:

Uluslararası İlişkiler Uzmanımız İlknur İNAL ER