Rusya Federasyonuna İhracatımız-Yolsuzlukla Mücadele

27 Aralık 2013

Sayın Üyemiz,

Dışişleri Bakanlığı’nın Gümrük ve Ticaret Bakanlığını muhatap 01.11.2013 tarih ve 1084044 sayılı yazısında, Moskova Büyükelçiliği’nden alınan bir yazıya atfen, Yolsuzlukla Mücadele Konseyi’nin Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir PUTIN’in anılan toplantıda yaptığı konuşmanın özetlendiği ifade edilmektedir.

Yolsuzlukla mücadele kapsamında son dönemde Rus tarafınca önemli adımlar atıldığının anlaşıldığı belirtilmektedir.

Söz konusu yazıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Rusya Federasyonu” bölümünden ulaşılabilir.

Bilginize sunarız.