2019´U BAŞARIYLA KAPATIYORUZ

27 Aralık 2019
Meclis Üyelerimiz ve personelimiz Yalı Restorant'ta düzenlenen yıl sonu yemeğinde bir araya geldi.

2019 yılı hakkında kısa bir değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, "2019 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde geriye dönüp baktığımızda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak oldukça başarılı bir yıl geçirdiğimizi görüyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz eğitimler, girişimcilik kursları, bilgilendirme seminerleri, mesleki yeterlilik sınavlarıyla Odamızda onlarca katılımcıyı ağırladık. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız, İşletmeler İçin Avrupa Diyaloğunu Geliştirme Projemiz, İş Dünyası Ödül Törenimizle fark yarattık. Öte yandan yurt dışı iş gezilerimiz ve Dış Ticaret İstihbarat Merkezimizle üyelerimizin ihracatta yeni adımlar atmasına olanak sağladık. Bu başarıda emeği geçen tüm üyelerimize ve personelimize gönülden teşekkürlerimi sunuyor, 2020 yılının hayırlara vesile olmasını Cenab’-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.